top of page

Access Bars

Ben jij toe aan?

  • Een betere nachtrust

  • Fitter wakker worden

  • Rust in je hoofd

  • Meer energie

  • Innerlijke rust

  • Meer zelfvertrouwen

  • Loslaten van oude patronen

  • Beter concentratievermogen

  • Minder last van overprikkeling

Een Access bars behandeling kan je daarbij helpen.

Wat is Acces Bars?

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen. In het Engels vertaald zijn dat Bars. In deze bars liggen al je gedachten, ideeën, overwegingen, emoties, oordelen, overtuigingen, aannames en conclusies opgeslagen die je belangrijk achtte in elk leven dat je ooit hebt gehad.

Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

Screenshot 2021-11-03 at 07.46.34.png

Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Hoe ziet een Bars behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel met kleding aan en schoenen uit, horloge en bril af. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Tijdens de behandeling zal er geen muziek gespeeld worden want dit beïnvloed de behandeling.
Ik raak de 32 vastgestelde punten zachtjes aan in verschillende combinaties. Jij hoeft verder niets te doen behalve te ontspannen.

Als je de bars sessie zonder verwachtingen of oordeel ondergaat zal de behandeling het meest effectief zijn. Na de behandeling wisselen we de ervaringen uit en krijg je een glas water om zo losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren.

Een Bars behandeling kan bij zowel volwassenen als kinderen uitgevoerd worden.

Bij volwassenen duurt het  45 to 75 minuten
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten

Een Bars behandeling kan enkele weken doorwerken. Wil je alleen wat verlichting dan heb je voldoende aan één behandeling, maar de meeste mensen hebben meer baat bij een regelmatige behandeling. Mensen komen vaak eens in de maand of 6 weken terug om hun bars te laten ‘runnen’.

 

Voor tarieven en het boeken van een sessie klik hier.

bottom of page