top of page

Cacao ceremonie

Het drinken van sacred cacao is een eeuwenoud ritueel om naar binnen te keren, je bewustzijn te vergroten en je hart te openen.
Het is een prachtige manier om je aandacht te concentreren, in het hier en nu te zijn, en je mind, lichaam en ziel met elkaar verbinden.

Cacao is een zacht maar toch krachtig plantmedicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde. 

Cacao is een van de grootste bronnen van antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. Het is rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines, mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen op verschillende niveaus. Mentaal, fysiek en spiritueel. Het beïnvloedt het onze hersenen op een positieve manier waardoor we ons gelukkig, blij en liefdevol kunnen gaan voelen.

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. 


We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie en we zullen loslaten wat ons niet meer dient.

Wat kan cacao ceremonie je brengen?

  • Verbinding met je hart waardoor je antwoorden krijgt vanuit je ziel.

  • Even een momentje voor jezelf, afsluiten van alle ruis van buitenaf en naar binnen keren.

  • Het brengt rust, liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en het universum.

  • Je voelt je eigen waarheid en ontdekt je ware potentieel.

  • Wanneer je voelt dat er nog blokkades zijn, die je weerhouden van het leven van je mooiste leven, dan is cacao een krachtig plantmedicijn om dit aan te gaan en doorbreken.

  • Cacao is zo zacht en liefdevol, het voelt als thuiskomen bij jezelf.
     

 

Wees welkom!

 

 

Check onze agenda voor de data van de groepsceremonies

Wil je liever een prive ceremonie, met je partner of zelf samengesteld groepje? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden


 

cacaoceremonie.jfif
bottom of page