top of page

Inner Bliss

Plantmedicijnen als sacrament worden al millennium lang gebruikt door voorouderlijke samenlevingen. Middelen als Ayahuasca, Iboga, Tabacco en zelfs de paddenstoel “rood met witte stippen” uit onze eigen bossen dienden al vele mensen in hun helingsproces. 

Inner Bliss is een nieuw medicijn voor de ziel. Het is een combinatie van cacao en enkele krachtige plantmedicijnen (o.a. psilocybine) in microdosisvorm. Dit is in een heerlijke cacao bonbon aangevuld met een middel (mao-remmer) wat de natuurlijke bestrijders in ons lichaam tijdelijk minder goed hun werk laat doen. Hierdoor wordt je in staat gesteld 4 tot 5 uur in je onderbewustzijn te reizen waardoor weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties aan de oppervlakte komen op een zachte manier.

Deze innerlijke reis zal zich in golven ontvouwen en brengt meestal een combinatie van magische eenheidsgevoelens en fijne emoties. Maar het kan je ook blinde vlekken en pijnlijke ervaringen laten voelen en zien. Het brengt je dus een afwisseling van je lichte en schaduwkanten. Hierdoor krijg je diepere inzichten en kan er heling plaatsvinden.

Op de reis bereid je jezelf voor. Dit begint al met het lezen van deze tekst, een kort dieet en eindigt als  je weer terug bent in je eigen omgeving en je de inzichten integreert in je leven. Wij bieden je van het eerste tot laatste moment de begeleiding die je nodig hebt om alles uit deze levens veranderende ervaring te halen.

Tijdens de ceremonie bepaald de set, setting en begeleiding de verhaallijn van je innerlijke reis. ‘Set’ is de mentale toestand die een persoon in de ervaring brengt, zoals gedachten, stemming en verwachtingen. ‘Setting’ is de fysieke en sociale omgeving. En ‘begeleiding’ blijkt in het bijzonder een belangrijk element in de uitkomst van de psychedelische ervaring.

Tijdens de reis kan er een emotionele release plaatsvinden. Dit betekent  dat er door de reiziger vanuit een ander perspectief naar de gebeurtenis kan worden gekeken. Dit gaat vaak gepaard met het uiten van allerlei emoties door te lachen, huilen of bijvoorbeeld door te brommen. Maar het kan ook zijn dat je begint te trillen of zweten.

Inner Bliss zorgt vaak ook voor een enorm verbonden gevoel met alles wat leeft. Denk hierbij aan de aarde met daarop de mensen, dieren en planten. Maar bijvoorbeeld ook een gevoel van oneindigheid en verbondenheid met het universum en de Bron van ons bestaan.

 

Inner Bliss kan helpen bij:

- Zelfliefde

- Zelfinzicht

- Hart openen

- Onzekerheid

- Depressie

- Burn-out

- Angsten

- Trauma helen

- Spirituele groei

- Verdieping

- Blokkades oplossen

- Eenzaamheid

- Relatieproblemen

- Vinden van een diepere levensmissie

- Begrip en acceptatie

Lang verhaal kort is het een mooie manier voor innerlijke verdieping, heling en verwerking. Het is tevens ook een mooie, zachte en toch diepe reis wat minder intens voelt als bijvoorbeeld Ayahuasca. Ben je hierin of in andere plantmedicijnen geïnteresseerd dan is Inner Bliss een goede eerste stap om daarna wat zwaardere ceremonies bij te wonen.

Zien we je bij de volgende ceremonie?

Check onze agenda voor onze geplande ceremonies

Groepsceremonie €325

Prive ceremonie op afspraak 

Kosten: 1 persoon €595, 2 personen € 555 pp, meer personen in overleg

Voor vragen of aanmelden klik hier

WhatsApp Image 2022-09-01 at 08.57_edite
WhatsApp Image 2022-09-01 at 08.56.02.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-01 at 08.51.46.jpeg
bottom of page