top of page

One Day Retreats

WhatsApp Image 2024-01-19 at 12.29.57.jpeg

Temple of the Rose

We nodigen je uit om spelenderwijs te ervaren en en te experimenteren op verschillende lagen van liefde, spiritualiteit en zelfontwikkeling om je leven te transformeren naar een leven vanuit Liefde, Bliss & Pleasure.

​De intentie ligt in het ontdekken, spelen en exploreren met sensualiteit en seksualiteit. Dit gaat veel verder dan het maatschappelijke beeld wat we hebben van seks of aanraking; het gebied van intimiteitsbeleving is ontzettend rijk en er valt veel in te ontdekken op energetisch, fysiek en emotioneel niveau. Daarnaast gaat een tempel vooral over het volgen van jouw authentieke stroom van moment tot moment.

​Stap voor stap krijg je een dieper begrip van wie je werkelijk bent en hoe je energie werkt. De andere deelnemers fungeren als spiegels en helpen je om verbindingen te leggen. Wat betekent 'spelen' voor jou? Hoe ga je bewuster met je seksuele energie om? Handel je vanuit lust of liefde, of beide? Wat zijn je grenzen en verlangens op dat moment? Dit zijn spannende vragen om te verkennen binnen de heilige ruimte van een tempel.

​De drie belangrijkste richtlijnen in onze tempels: 
Panties stays on, no penetration : er worden geen lichaamssappen uitgewisseld of lichaamsdelen gepenetreerd. Dit betekent niet kussen met tong, geen vingers in een oor/mond etc en slipjes houden we aan.

 
Lovedrugs: high on your own supply and that's it. We beloven je dat je genoeg hebt aan de energie.

Let's get love drunk

Drugs, alcohol en plantmedicijnen verboden en zorgen voor uitsluiting van (aankomende) events


Awareness: onze tempels zijn heel fijn en gezellig maar we creeren een space waarbij jij je bewustszijn vergroot. Wees je ervan bewust dat je een transformerende dag tegemoet gaat:)


Yes: handel en doe alleen iets wanneer jij een yes voelt. We werken ( en laten jullie oefenenen) met consent, vragen om toestemming en ontdekken wat jij zelf wilt. De Nee is net zo belangrijk als een Yes om te kunnen ontdekken en experimenteren. Bij twijfel is het gewoon: nu nog even niet. 


Door deze PLAY regels is de tempel voor iedereen super toegankijk. Je hoeft namelijk niets en mag (bijna;)) alles!

​Deze dag zullen we genieten van een potluck healthy diner.

Kom je voor de eerste keer of twijfel je nog?

Neem gerust contact met ons op om je vragen te beantwoorden.


Liefs, CaYa
Come As You Are

bottom of page