top of page
Bloem in Zonlicht

EmpowHER by CAYA

1.png

Lieve Sisters,


Het doel van zowel de maandelijkse New Moon vrouwencirkels als de speciale One Day retreats is een sisterhood en een veilige space creëeren zodat jij kan uitgroeien tot je volle potentie. Een plek waar jij je fijn en veilig voelt om los te laten wat je niet meer dient, om maskers af te doen en zo steeds dichter bij je ware kern te komen. Een plek waar jij gedragen wordt door je mede moonsisters zodat je voelt dat je er niet alleen voor staat. We doen dit samen, en dragen jou met alle liefde ❤️

Elke maand rond de volle maan organiseren we een sacred circle waarin we samenkomen om te delen, helen en verbinden, met onszelf, elkaar en de kracht van de nieuwe maan.

Next date vrouwencirkel: datum volgt

 

EmpowHER

Een empowHER sessie is een energetische helende reis speciaal ontwikkeld voor iedereen die haar/zijn (levens)kracht wil HERinneren vanuit the divine creation.

Om de krachtige, creatieve levensenergie (Kundalini) op te wekken wordt er gewerkt in een krachtig energieveld met trillingen door o.a. speciaal geselecteerde muziek. De gecertificeerde facilitators werken met jouw energieveld door op energetische en fysieke wijze verschillende chakrapunten aan te raken, met zachte of diepe aanrakingen, om geblokkeerde energie in beweging te zetten.
Dit activatie proces wordt gecombineerd met de kracht van de adem, zogenoemd breathwork, om je uit je mind te laten stappen zodat je nog dieper contact kan maken met jouw essentie.
Tijdens een empowHER sessie wordt je helingsproces extra ondersteund en verankerd met lichttaal, de universele taal van de ziel. Lichttaal is een multidimensionale vorm van communicatie die door middel van o.a. klanken en vibraties bijdragen bij de ontvanger om blokkades vrij te maken.

Tijdens de empowHER sessies lig je op een yoga matje en kun je diverse sensaties gaan ervaren, zoals spontane bewegingen van het lichaam, emotionele ontlading, visuele ervaringen en gevoelens van geluk en een verhoogde levensenergie. Je ontvangt precies dat wat jij op dat moment nodig hebt.

De empowHER sessies dragen bij aan je persoonlijke, diepgaande transformatie proces en geven (in)direct krachtige voordelen zoals:
* Toename van energie, kracht en vitaliteit
* Je intuïtie wordt versterkt
* Traumas en blokkades loslaten
* Verbindingen worden versterkt (met je (hogere)zelf, anderen en het leven)
* Helderheid en dieper gevoel

(met regelmatige sessies zul je diepgaandere processen ervaren, ieder heeft zijn eigen unieke tempo)

Jij bent zo welkom om je eigen unieke (levens)kracht te HERinneren in een sacred space waarin alles mag zijn.
EmpowHER is empower You(nity).

 

Next date: volgt
Energiewissel €77

Meenemen:
Krachtvoorwerp voor op het altaar

en verder Come As You Are

Liefs,
CaYa


 

bottom of page