top of page
foto Rens.jpg

Rens | Creatief, intelligent, doorzetter, out-of-the-box

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg.”

 

Jouw leven dient zich op ieder moment weer aan zoals het komt. Ik help je patronen te doorbreken en daarin inzichten te verkrijgen. Met een directe benadering, straight tot the point!

Ik heb twaalf jaar bij De Landmacht gediend als onderofficier. Onder andere als Rode Baret bij de Luchtmobiele Brigade. Hier heb ik geleerd waartoe wij mensen fysiek en mentaal in staat zijn. Een belangrijk aspect van militair zijn is discipline. Begin ieder dag met gezonde voeding, goede (nacht)rust, ontspanning en de juiste mindset. Zorg goed voor jouw lichaam, geest en ziel! Doorbreek de patronen die jou ervan weerhouden te floreren en neem eigenaarschap over dat ene goed, het (eeuwige) leven

Jouw grenzen reiken zo ver als het universum zich uitstrekt. Zelf hield ik periodes vast aan het verleden waardoor ik ook te veel bezig was met de toekomst. Door los te komen van verleden en toekomst ben je meer aanwezig in het moment. Daar waar tijd en plaats niet bestaan is waar wij mensen het gelukkigst zijn.

Wij allemaal zijn een vorm van Non-duaal Bewustzijn. Als coach benader ik je als perfect geschapen creatie zonder titel, rang of stand. Vanuit een non-dualistische blik probeer ik bewust te maken wie en wat wij daadwerkelijk zijn. We gaan samen gelijk naar de kern van de emotie waarbij je zelf op zoek gaat naar jou gevoelens, gewoonten en blokkades. Zodat je het probleem bij de wortels pakt, daar waar het begin van de oplossing ligt.

Door te leven kwam ik erachter dat voor de meest waardevolle lessen in het leven geen diploma te behalen is. Mijn levenservaring gebruik ik om anderen mensen te helpen de obstakels in hun leven te verkennen, herkennen en erkennen.

“Ik ben niet mijn verleden. Noch zal ik in de toekomst iemand zijn. Ik ben een vorm van Bewustzijn, verbonden door liefde, hier en nu!”

In mijn vrije tijd maak ik graag verschillende soorten muziek. Daarnaast ben ik het liefst buiten, in de natuur en verdiep ik mij met boeken, documentaires en gesprekken. Ik loop niet graag mee in de maat en bekijk altijd eerst de natuurlijke oplossing die Moeder Aarde ons aanreikt en bepaal zo mijn eigen koers.

De volgende tools zet ik onder andere in en heb ik eigen gemaakt door middel van cursussen en opleidingen: Trauma release en Breathwork coach (Inner-Journey), Non-duale coaching & therapie (in opleiding) (Art Of Life), Bufo, Kambo en Samadhi practicioner (Opleidingen in Mexico) en Cacao & Choco-BLISS facilitator (Inner-Journey). Ook verzorg en ondersteun ik truffel/magic mushroom, Ayahuasca en zweethut ceremonies.

bottom of page