top of page

Het drinken van sacred cacao is een eeuwenoud ritueel om naar binnen te keren, je bewustzijn te vergroten en je hart te openen.
Het is een prachtige manier om je aandacht te concentreren, in het hier en nu te zijn, en je mind, lichaam en ziel met elkaar verbinden.

Cacao is een zacht maar toch krachtig plantmedicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde. 

Cacao is een van de grootste bronnen van antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. Het is rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines, mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen op verschillende niveaus. Mentaal, fysiek en spiritueel. Het beïnvloedt het onze hersenen op een positieve manier waardoor we ons gelukkig, blij en liefdevol kunnen gaan voelen.

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. 


We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie en we zullen loslaten wat ons niet meer dient.

Eenmaal per maand, rond de nieuwe of volle maan vindt er een ceremonie plaats. Klik hier voor de agenda

Liever een prive cacaoceremonie? Dat kan! 
Stuur me even een berichtje voor de mogelijkheden

Wees welkom!

Er is ruimte voor max. 10 personen

Meer info en aanmelden klik hier


 

Cozy Winter_edited.jpg
bottom of page