top of page

Carola

IMG_82421637767998317.jpg

Carola | Optimistisch, sensitief, doortastend, creatief

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Ik help je groeien door naar de mogelijkheid te kijken om dingen op een andere manier aan te pakken dan dat je toe nu toe hebt gedaan”

Ik heb in mijn studies en loopbaan in verschillende functies ervaring opgedaan in verschillende branches, zoals onderwijs, kinderopvang, zorg, sport, horeca, recreatie en commerciële dienstverlening.

Nadat ik in 2017 met burn-out klachten thuis kwam te zitten heb ik de tijd genomen om goed te herstellen en te kijken naar hetgeen waar ik echt energie van krijg. Hierdoor heb ik besloten mijn kwaliteiten in te zetten als coach voor 1:1 begeleiding en kleine groepen.

In mijn coaching werk ik zowel oplossings- als probleemgericht.
Ik probeer mijn cliënten op een positief en opbouwend gedachtenspoor te zetten en ondersteun daarbij door suggesties of aanbevelingen te geven. Hierdoor help ik mijn cliënten zijn/haar obstakels scherper of beter te kunnen zien, om ze vervolgens te overwinnen.

Daarnaast richt ik mij op de succeservaringen die mijn cliënten opdoen en niet op de fouten uit het verleden. Ik weet, uit eigen ervaring, dat als je in het verleden blijft hangen, dit het heden en je toekomst in de weg staat. Je kunt het verleden namelijk niet meer veranderen en daarom richten we ons op de kracht van nú en de kracht van de toekomst.

Om mijn coaching op een nog meer holistische wijze te kunnen aanbieden ben ik verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gaan doen (zie overzicht hieronder) en heb ik me verdiept in de wereld van plantmedicijnen en het begeleiden van verschillende ceremonies om dichter bij jezelf te komen (cacao, chocobliss, blauwe lotus, rapé & magic truffels). 

Sinds 2021 faciliteer ik in verschillende co-creaties retraites speciaal voor vrouwen.

Ik besteed mijn vrije tijd graag aan persoonlijke ontwikkeling, aan sport (xCore, yoga) en dansen (high heels feminine dance, latin). Daarnaast ga ik graag naar de sauna of maak ik een wandeling in de natuur. Ook geniet ik van quality time met mijn gezin en vrienden.

Overzicht opleidingen & Cursussen

MBO Onderwijsassistent

HBO Pabo

HBO SPH

MBO Sport & Bewegingsleider

Holistische massage(therapie)

Usui reiki energy healing 1, 2 & 3 (Master degree)

Hotstone massage

Bamboemassage

Aura- & Chakrahealing

Acces Bars

Feminine Awakening 

Ceremonie facilitator training

Soundhealing en klankschaalmassage

Kundalini reiki 1, 2 & 3 (Master Degree)

Body remembers trauma therapy & trauma release breathwork (BRTT & TRB)

Regressie & soul-loss therapy

bottom of page