top of page
Zoeken
  • Carola

Een Droom Die Uitkomt

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

03/06/2021 | Geen reacties


Wat wil ik nu echt? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen en mijn energie sneller van stromen? Waar word ik nu echt blij van?


Toen ik een jaar of 15 was moest ik kiezen welke opleiding ik wilde gaan doen. Ik vond het leuk om met kinderen te werken, maar voor de klas staan leek me een te grote opgave. Ik koos voor de opleiding Onderwijsassistente. Tijdens deze opleiding liep ik stage op verschillende scholen en na mijn opleiding kon ik gaan werken op mijn oude basisschool. Hoe leuk is dat?!

Toch besloot ik om door te gaan naar de PABO, maar dat bleek toch niet echt mijn ding te zijn. Ik solliciteerde in de kinderopvang en kwam op een BSO terecht. Ik groeide van pedagogisch medewerkster naar assistent manager en mocht zelfs een nieuwe Sport BSO mee opzetten. Maar na een jaar of 5 was de uitdaging weg… Dagen waren meer van hetzelfde, vanwege mijn nieuwe functie was ik meer met administratie en overkoepelende taken bezig dan dat ik nog echt op de groep stond, tussen de blije gezichten van ‘mijn’ kinderen.


Ik besloot wat anders te gaan doen, maar wat? Wat vind ik nu echt leuk? Ik ben toen via de horeca, recreatie, commerciële dienstverlening en sales weer terecht gekomen bij een sport BSO. Mijn taak was om deze BSO, die inpandig zat bij een sportschool, beter op de kaart te zetten en meer klanten aantrekken. Daarnaast zorgen voor een goede samenwerking met de sportschool en verenigingen in de omgeving. Zo gezegd, zo gedaan. Maar na een tijdje vielen steeds meer collega’s weg vanwege ziekte of een andere baan, waardoor er steeds meer taken op mijn bordje terecht kwamen. Het werd teveel, ik had er geen plezier meer in. En daarnaast was ik net gescheiden en woonde ik weer alleen met 2 jonge kinderen. Hoe hard ik ook mijn best deed om alle ballen hoog te houden. Ik liet er steeds meer vallen totdat het niet meer lukte. En toen… Burnt-out!


En daar zit je dan. Totaal geen energie meer en met regelmaat paniekaanvallen. Het eerste half jaar kon ik niets, of in ieder geval zo min mogelijk. Ik heb de tijd en de rust genomen die nodig was en toen ik weer wat meer energie kreeg om wat te gaan doen ben ik volop bezig geweest met yoga, mindfulness, zelfontwikkeling en uitzoeken wat ik wilde gaan doen met de rest van mijn leven.


Mijn huidige vriend is op mijn pad gekomen en toen hij zijn coachbedrijf startte kreeg ik het aanbod hierin een rol te gaan spelen. Langzaamaan en op mijn eigen tempo. Wat was dit fijn! Zelf mijn uren bepalen, dagen indelen en ondertussen werken aan het opzetten van mijn eigen bedrijfje. Want NO WAY dat ik ooit weer voor een ander bedrijf ga werken.


Na voldoende kennis te hebben opgedaan met opleidingen gericht op coaching, massage(therapie), energy healing ben ik in januari 2021 mijn eigen praktijk aan huis gestart. Ik ben zo blij als een klein kind!


Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen en ik kijk uit naar een mooie zonnige toekomst.


Liefs,


Carola


 

Categories: leefjedroom, Massage, Reiki


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page